Trendigt med linser i Norge?

Är det så att det här med linser har blivit betydligt mer trendigare i Norge än i Sverige? Det verkar vara allt lättare att få tag på kontaktlinser på nett eller på nätet som vi säger i Sverige och allt fler väljer att hellre ha linser än glasögon. I Sverige ser vi dock en helt annan trend, då det verkar vara tämligen populärt med just glasögon i olika slag. Framförallt dom som har tjocka bågar och ju synligare desto bättre.

Man kan väl konstaterar att det är mediebranschen som satte den lite skitnödiga trend, för helt plötsligt går alla runt i tjocka svarat bågar bara på grund av att det är trendigt. Många av dessa “glasögonormar” behöver inte ens glasögon från första början, utan bär dom som om att det vore ett par solglasögon. Det har helt enkelt kommit att bli något som fungerar som en accessoar, likt en väska eller smycken.

Vi kan nog konstatera att linserna inte kommer att bli särskilt populära i Sverige, i alla fall inte än på ett tag. Först måste vi tröttna på trenden om att bära tjocka bågar, vilket nog kommer att ta ett bra tag till.