Solglasögon, ny outfit, gassande sol- Sommaren är här!

Nu är det snart vår, och vad är då inte härligare än att sätta sig på en uteservering och gassa i solen.  Att bara få sitta i solen tillsammans med en kopp varm choklad och gott sällskap är nog något av det bästa vi svenskar vet. Och jag tror att de flesta där ute skulle hålla med mig om detta.

För ingenting går upp emot att få suga åt sig vårens första solstrålarna tillsammans med ett par nyinköpta solglasögon. Ingenting kan vara så avgörande för vårt välmående som att just få i oss alla de där D-vitaminerna vi så länge suktat efter under vinterhalvåret. Och inte nog med det, helt plötsligt så står en ny årstid på och knackar på utanför dörren. Vilket i sin tur innebär en hel del andra glädjeämnen än bara sol och D-vitamin.

Är det någonting som symboliserar våren och sommaren så är det ju klart kläderna och vår chans att äntligen få klä oss som vi vill. Helt plötsligt så kan man gå utanför dörren och glömma jackan. Man kan studsa runt i sina favoritsandaler. Och man kan till och med vara ute en hel natt utan att behöva en tjock tröja. Möjligheterna blir helt enkelt fler vad gäller mode och trender. Något som ju också alla modeintressenter där ute älskar och längtar efter året om.

Våren och sommaren tillåter oss att klä oss i blommiga mönster och i alla regnbågens färger. Det gör oss inte bara gladare eller mer shoppingsugna, utan vi blir helt enkelt mer positiva gentemot vår omgivning.