Skönhet från insidan ut!

När det kommer till skönhet handlar det inte bara om mode och kläder, det handlar om utstrålning och om att må bra inifrån och ut! Ett knep för att inte ”go over the top” med sitt utseende är att använda sig av enkla skönhetstrix och fix istället för att exempelvis överdriva med smink eller galna outfits, ala Lady Gaga.

När det handlar om skönhet är det inte bara mode man talar om utan det hela handlar om att vårda sin kropp från insidan och ut. Sålunda handlar skönhet inte enbart om vad man har i garderoben utan det handlar snarare om att leva ett sunt liv med hälsosamma rutiner så som att träna rätt, äta rätt och klä sig rätt men även att vårda sin hy och sina naglar för att lyckas med en komplett look. Konceptet är enkelt och grundpelaren är att skapa ett helhetsintryck för att på så vis uttrycka sin personlighet genom sitt utseende och sin utstrålning. Det lättaste sättet att göra detta på är att vårda sin skönhet med bra produkter så som hud- och ansiktskrämer, peeling och nagelvård men även att våga mixa och matcha i sin klädstil.

Hur vårdar man sitt yttre?

  • Tvätta ansiktet varje morgon med kallvatten – kallt vatten drar ihop porerna i ansiktet och gör huden friskare och mer livfull.
  • Smörj in händerna efter att du tvättat dem – vatten torkar ut händerna och nagelbanden vilket kan orsaka irriterad hud och fula naglar.
  • Ta hand om dina naglar – vårda naglarna genom att fila och klippa dem ofta, men se till att använda rätt produkter. Ett tips är att klicka in på pfeilringsverige.se där det finns mängder av smarta produkter för naglar och även för rakning och hårvård.
  • Fastna inte i modetrender – det viktigaste är att klä sig på ett visst sätt för att man själv gillar det och inte för att det är ett mode just nu, så se till att vara unik i din stil!