Lyxigt under ger en ny självkänsla

Att lyxa till det genom att köpa nya underkläder är något som de flesta känner är något onödigt och kliché. Man kan höra skämten om sexiga nattlinnen och trosor men det är inte många som faktiskt anammar det. Istället satsar man gärna på det sköna och det bekväma, bomullstrosor, pyjamaser och alla de där mjuka materialen är absolut det som många känner är värt att satsa på. Men det går att argumentera för motsatsen och att man istället ska dra på sig den där spetstrosan eller det där nattlinnet som skymtar en hel del hud.

Underkläder är just det där som är under. Många lägger ingen större vikt vid det förutom att de införskaffar de mest bekväma bomullstrosorna som finns på marknaden. Och detta är helt klart i linje med att känna sig bekväm och dessutom praktisk. Men det går att argumentera för det lite mer sexigare alternativet spetstrosor och bh från http://www.snyggunder.se/. Att välja ett mer sexigt under kan ge en helt ny känsla av självförtroende och sexighet. Det kan ligga något lite hemligt och förbjudet i att ha en lite mer sexig trosa eller varför inte överraska med att sova i ett sexigt nattlinne, det kan ge en direkt piff på samlivet. Såhär säger en modedesigner som valt att rikta in sig på just sexiga trosor:

– Grundidén är att skapa ett plagg som ska vara vardagslyx, oavsett vilken dag det är. Att ha på sig fina trosor är ingen mirakelkur men du mår lite bättre, det är en egoboost. Jag tycker att vi tjejer sätter krokben för oss själva när det gäller underkläder. Vi har väldigt många fina trosor, men de är sällan sköna och är de sköna blir vi själva överraskade. Osköna trosor kan driva en till vansinne.(Läs hela artikeln här)