Kändisarnas galaklänningar

En stor del av att vara kändis och gå på ett event, är att ha fina kläder på sig och bära den vackraste klänningen. Oscarsvinnaren Lupita Nyongo bar en så pass fin klänning på galan att den blev stulen från hennes hotellrum någon dag senare.

1528431-blue-dress

Filmstjärnan Lupita Nyongos fick sin vita Oscarsklänning stulen från sitt hotellrum efter galan. Klänningen hade 6 000 pärlor och sades vara värd 1,3 miljoner. Calvin Klein-klänningen gjorde omedelbar succé på röda mattan under Oscarsgalan, så mycket succé att en tjuv alltså valde att bryta sig in på stjärnans lyxhotell och sno klänningen. Enligt nyhetssajter lossade tjuven sedan två av klänningens pärlor och tog med dem för värdering. Pärlorna var dock oäkta och när tjuven fick reda på detta, lämnade hen tillbaka klänningen på hotellet i en sopsäck och ställde den i ett badrum. Tjuven rapporterade detta till en utav nyhetssajterna och klänningen kunde bli återlämnad till ägaren.

Köp en kändis klänning

Varje år är det åtminstone ett par klänningar som blir väldigt hyllade och omtalade på Oscarsgalan. Dessa klänningar kan man ta inspiration ifrån när man själv ska på någon finare tillställning. Har man en favoritklänning från galan, kan man försöka hitta en liknande på exempelvis http://sofiamoore.se/, som har ett stort utbud av fina gala- och balklänningar. Nöjer man inte sig med en liknande klänning, utan vill ha just den klänningen som kändisen hade på galan, kan det ibland finnas möjlighet att få det. För ett par år sedan auktionerade modellen Victoria Silvstedt ut en äkta Roberto Cavalliklänning som hon bar på röda mattan i Cannes, skriver Metro. Modellen har även gett bort klänningar vid ett antal tillfällen.

”Victoria Silvstedt har för många klänningar. Nu skänker hon bort dem.” Läs mer.