Höstens mode är här

Nu när sommaren börjar gå mot sitt slut blickar vi framåt på hösten och det gör även modevärlden. I butik kan man redan se höstens varmare plagg och tidningarna har redan rapporterat om vad som är trendigt kommande säsong.

6433846-beautiful-woman-with-turtleneck-in-the-city

I Elle rapporterar man om ett antal trender som man sett på visningarna och som förmodligen kommer att synas mycket i höst. En utav trenderna är polotröjan, som faktiskt varit trendig ett tag nu men kommer ännu starkare än förr. Tröjan passar perfekt för en elegant lager på lager styling eller varför inte investera i en stickad poloklänning nu i höst? En annan trend, som även var het i vårmodet, är jeans. Alla typer av jeansmodeller finns representerade hos modehusen men de mest populära är de vida flarejeansen med inspiration från 70-talet.

Shoppa nya garderoben

Blir man inspirerad av någon utav de trender som man läst om i Elle, är det bara att ge sig ut och shoppa loss. Det finns ju trots allt inget härligare än att börja hösten med en helt ny garderob. Antingen ger man sig ut på stan eller så sitter man bekvämt hemma och klickar hem kläder från nätet. Ett tips till alla som vill hitta prisvärda och unika plagg – köp billiga kläder online. När man klickar sig runt bland höstens alla plagg och inte riktigt vet hur man ska tänka färgmässigt, så kan Nyheter24 tipsa om att hösten 2015 blir en ljusare höst än på länge.

Förnya gamla plagg

Känner man inte att plånboken räcker till riktigt just nu för att investera i den där höstgarderoben, finns faktiskt några knep man kan ta till för att göra sina gamla kläder lite fräschare. Exempelvis kan man använda en hårtork för att få skjortan riktigt fräsch och skrynkelfri. Dessutom kan man hälla i en kopp vitvinsvinäger i vittvätten för att göra den sådär vit som den var från början. Läs mer.