H&M och Balmain

En riktigt bra kärlekshistoria som många gärna vill ha en del av är den mellan H&M och Balmain. Nu går det endast att få tag i kläderna second hand, men vissa lyckades fånga ett av de åtråvärda plaggen. 

439920-show-of-fashion (1)Att shoppa är en stor del av många människors liv och nu när man enklare kan handla online är det enklare att stilla sin hunger efter de snygga plaggen som lyfter en. Mode blir allt viktigare och de stora modehusen gör allt för att de ska finnas på ens näthinna, vilket betyder att man ser mer och mer av stora samarbeten . allt från kändisar till att mer mainstream-mode samarbetar med haut couteur-husen. Ett av de största samarbetena på senare tid har varit det mellan H&M och Balmain. I en artikel från Dagens Industri ska man med denna kollektion känna sig som en krigare, vilket man verkligen gör. Kollektionen fick alla modehusen som sålde dessa kläder att verkligen svämma över och skapa tumult. I en artikel från Expressen går det att läsa att man redan innan förväntade sig ett stort klädkaos.

Shoppa online

Allt fler börjar handla både kläder, resor, hotellövernattningar och annat online, vilket man förstår då det finns ett sådant stort utbud. På Have2Have går det att finna riktigt bra mode som man sedan enkelt får hemskickat. Man kan se en riktigt stor trend just nu att allt fler börjar handla online för att få ett större utbud, men även för att göra bättre kap och få plaggen hemskickade. Detta resulterar i att man enklare kan skapa sin egen stil och även få inspiration från de stora modehusen. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att vara så välklädd.