Hitta sin egen modestil

Dagens modevärld är enormt stor. Det finns hundratals magasin som berättar för var och en hur man minsann ska se ut och vad man ska och får göra för att ”se rätt ut”. Det kan naturligtvis vara bra att få mängder med tips på vilka kläder som är rätt att bära, vilka smycken och accessoarer man ska ha osv. Men frågan är om alla inte har rätt att bestämma själva hur de ska se ut?

Det viktiga med en själv är att man hittar sin personliga stil. Vill man vara lite udda som att dagligen klä sig i extremt färgglada kläder och färga håret rosa så ska det vara lika okej som om man färgar håret blont och tonar ned färgen på kläderna något. Det ena är inte mer rätt eller fel än det andra, om man säger så. Sedan kan man så klart ha en åsikt om andras stilar såsom att man kanske tycker att för mycket färg är fel stil, eller att nedtonat är fel stil. I så fall får man gärna tycka det, men man ska fortfarande inte klaga på någons val. Självklart är det alltid okej att ge tips på hur man kan se ut. Därför är modetidningar bra i den vägen att de verkligen ger en kick över på vilka nya sätt som man kan se ut på och få bra tips för det. Men tänk på följande:

  • Ha din egen stil.
  • Låt ingen kritisera din stil.
  • Ta gärna emot tips på förbättringar av stilen.
  • Uppdatera gärna stilen.

Klä sig som stjärnorna

Många kvinnliga modemänniskor och modebloggare följer till och från de råd som ges av kända personer som Kim Kardashian och Paris Hilton över hur man som kvinna ska klä sig. Ofta handlar det om dyra märkeskläder, liksom märkesaccessoarer som inte varenda människa har råd med. Vill man ändå handla sådana kläder, skor och smycken kan man göra det väldigt enkelt via internet. Gå bara in på följande adress http://www.chique.se/sno-of-sweden/! Där kan man handla både snygga och modemässiga kläder, smycken och accessoarer till bra priser. Så behöver man exempelvis nya örhängen eller ett snyggt armband är den sajten att rekommendera. Särskilt när man får rätt mode till rätt pris.