Dressad i streetwear

För dig som känner som känner att det är dags att höja nivån när det gäller kläderna, coolheten och din stil kan streetwear mode vara något för dig. Visst är Jay-Z och Kanye West några av de två hetaste rapparna just nu, men utan sin stil skulle även en del av framgångarna försvinna. Det är helt enkelt en hel del som sitter i kläderna, speciellt inom streetwear mode och hip hop. Fördelen med just streetwear för dig som vågar testa gränserna är att det är lika coolt på tjejer som på killar.

Musiken är en viktig del inom streetwear modet och många märken har fått rejäla lyft när de på paparazzi bilder har burits av storheter som Rihanna och Beyonce, för att nämna några. De riktiga storheterna kan visserligen få pyjamasen att bäras av kidsen, men å andra sidan kan man även behöva vara en av de största stjärnorna för att komma undan med att bära en pyjamas på stan innan någon annan gör det.

Ett exempel är märket G-Unit som fick ett uppsving då 50-cent började att ha på sig t-shirts från märket. Det är inte bara märken som bärs av superstjärnor inom Hip hop och RnB som får ett lyft och väcker viljan av att vara dressad i streetwear. Även klädmodeller och vissa specifika klädesplagg kan få rejäla lyft i popularitet.